Cezariană varicoză

Рубрика: Laser pentru varice în Dnepropetrovsk

Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!

Când facem tratamentul anticoagulant în trombofilie

In ceea ce priveste imunitatea lui bebe, aceasta este conditionata de colostru si apoi de laptele matern. Prin alaptat mama transmite copilului toti anticorpii pe care ii are, astfel imunitatea bebelusului dezvoltandu-se.

Bebelusul meu a cezariană varicoză 5 luni, acum merge pe 9 luni si nu a avut nici macar odata vreo problema, nici macar banala raceala.

cezariană varicoză

Doar cezariană varicoză care nu sunt alaptati natural au un cezariană varicoză imunitar mai scazut. Daca e sa vorbim de pericoleacestea le gasim si la nasterea normala si la cea prin cezariana. De exemplu la nastrea normala : daca lichidul se inverzeste si bebe apuca sa inghita, va avea probleme grave respiratorii si plamanii alăptarea și varicoza fi afectati, situatia devenind critica pt bebe cel putin 48 de ore; poate sa apara tahicardia la bebe in timpul travaliului, ceea ce iar este un pericol pt bebe; un travaliu prea lung, cand mama nu se dialata, duce la epuiazarea fortei bebelusului si la cezariană varicoză inainte de a se naste.

cezariană varicoză

O mama colega de "suferinta" a fost lasata de doctorita ei sa stea in travaliu 18 ore, in final a operat-o insa bebe nu mai respira, a fost cezariană varicoză timp de 5 minute, a iesit din sala de cezariana cu nota 6, in viata; insa la o saptamanacand am plecat eu acasabebe ei inca era in incubator conectat la aparate.

Eu personal nu am dat bani la nimeni si nu am platit nimic in plus, desi am nascut intr-o maternitate de stat, medicul a stat langa mine tot timpul, moasa a fost exceptionala.

cezariană varicoză

Totul este ca intre viitoarea mama si medic sa existe o buna colaborare si incredere si totul va fi bine indiferent de modalitatea in care va veni bebe pe lume. Te-a ajutat acest raspuns?

Indicarea secțiunii de cezariană labia varicoasă Ce înseamnă varicos Odata ce ai scapat de pansament poti face dus linistita. Iti recomandam insa ca dupa dus sa usuci bine zona cu un prosop curat si sa nu desprinzi eventualele fragmente de crusta care poate mai persista.

Asevedeași