Lecitină varicoză, Lecitină din Soia 1200Mg + Ulei de Soia pentru Memorie și Sănătate NON-GMO – 60 Gelule

W-Lecitina mg 80cps+Lecit 30cps grat - Pret 35,00 lei - WALMARK

lecitină varicoză golf tricotate de la varicoză

De asemenea, ajuta la transferul impulsurilor nervoase, imbunatateste memoria si capacitatea de invatare. Reduce nivelul colesterolului si grasimilor, asigura distributia lor omogena, ajuta la curatarea vaselor sanguine si a rinichilor, amelioreaza calitatea pielii.

In plus, intareste functiile inimii si ale organismului, mai ales la oamenii in varsa.

lecitină varicoză varicoză sau noduli

Datorita efectelor sale asupra metabolismului lipidelor este recomandat si pentru sportivi. Beneficii Lecitina Walmark: Asigură un conținut de lecitină de calitate din boabe lecitină varicoză soia Doză ridicată într-o singură capsulă; Conține un extract pur, dublu filtratde lecitină din soia; Conține o sursă de acid linoleic necesar pentru menținerea colesterolului în limite normale; Este lecitină varicoză produs fabricat în condiții stricte de calitate farmaceutică în unitate certificată Lecitină varicoză.

Lecitina aparţine fosfolipidelor şi este una din componentele de bază ale membranei celulare ale tuturor organismelor vii. Lecitina se regăseşte în concentraţii mari în ţesutul nervos, în ficat, inimă, muşchi şi în fibrele nervoase. Este o sursă importantă de acid linoleic care ajută la menținerea colesterolului în limitele normale.

lecitină varicoză varicoza pe picioare iese

Asevedeași